# #
Waarom Kies je voor ClearVox VMware Nexxt?

Bewezen & betrouwbaar

ClearVox biedt zekerheid doordat wij dagelijks een veilige back-up maken van het systeem en zorgt er ook voor dat jouw telefoniesysteem up-to-date blijft. ClearVox vindt innovatie belangrijk, de nieuwste functionaliteiten worden toegevoegd zonder extra kosten.

Alles eenvoudig zelf beheren

Bepaal zelf hoe je wilt werken, met het ClearVox dashboard kun je zelf bepalen welke widgets je nodig hebt, zoals wachtrijen, telefoonboek, opnames of videostreams. Met ClearVox heb jij de touwtjes in handen.

Flexibel & schaalbaar

ClearVox VMware Nexxt is zo opgebouwd dat het kan meegroeien middels het unieke groeimodel. Je kunt eenvoudig de ClearVox VMware Nexxt opschalen door een tweede VMware op te bouwen om vervolgens 240 bedrijven te voorzien.

Thuis of op kantoor

Het ClearVox systeem is zo gemaakt dat het niet uitmaakt waar je werkt. Zo zie je altijd de status van je collega en kun je makkelijk met de wachtrij en met de ClearVox Nexxt app werken. Hierdoor ben je, ook als je even de hond uitlaat, gewoon bereikbaar.

Start vandaag nog met ClearVox VMware Nexxt

Heb je interesse in een ClearVox VMware  Nexxt en wil je meer informatie ontvangen? Vraag deze direct aan en ontvang vandaag nog alle informatie

# # # #
#
Kan ik de VMware installeren op mijn eigen server?
#
Jazeker, dit ondersteunen we volledig
8.4
Gemiddelde beoordeling
#
Wat klanten over ons vertellen
Erg gebruiksvriendelijke telefonie oplossing. Wij als klant kunnen zelf veel zaken aanpassen en dit wordt erg prettig ervaren