ClearVox is toepasbaar in elke situatie.

Wil je een centrale op locatie of liever een hosted oplossing? ClearVox hanteert een software voor verschillende modellen. Werk je met 2 of 500 gebruikers, voor iedere situatie heeft ClearVox een passende oplossing.

#
#
Organisatiegroei Met ClearVox
Aantal users 75K
De oplossingen
# #

ClearVox Go Nexxt is een volwaardige ClearVox Nexxt-centrale voor de kleine(re) ondernemer en/of kleine(re) budgetten. Het is geschikt voor oplossingen tot 10 gebruikers waarbij alle functionaliteiten van de grotere ClearVox Nexxt aanwezig zijn.

Lees meer
# #

ClearVox Business Nexxt kan worden uitgebreid voor gebruik door 50 gebruikers; ideaal voor gebruik in kleine en middelgrote ondernemingen. ClearVox Business Nexxt is te verdelen onder 5 bedrijven op 1 dezelfde hardware!

Lees meer
# #

ClearVox Enterprise Nexxt kan worden uitgebreid tot 250 gebruikers; ideaal voor gebruik in middelgrote ondernemingen. ClearVox Enterprise Nexxt is te verdelen onder 10 bedrijven op 1 dezelfde hardware!

Lees meer
# #

ClearVox VMware Nexxt kan worden uitgebreid voor gebruik door 500 gebruikers; ideaal voor gebruik in middelgrote ondernemingen. Je kan ervoor kiezen om je ClearVox VMware Nexxt op een andere locatie te hosten.

Lees meer
# #

ClearVox Hosted Nexxt is een volledige telefooncentrale in de cloud. Zorgeloos en veilig werken vinden wij erg belangrijk. Je kunt al starten vanaf 2 gebruikers waarbij alle functionaliteiten zijn inbegrepen

Lees meer
# #

Met de ClearVox App Nexxt ben je altijd bereikbaar. Het maakt bovendien niet uit of het een standaard gesprek of een videogesprek is. Je kunt de statussen van je collega’s inzien en zowel een persoonlijke chat als groepsapp starten om snel aan informatie te komen.

Lees meer
# #

Lijkt het jou niet handig om direct alle relevante gegevens van jouw klanten te zien als je gebeld wordt? Dit bespaart tijd en dus geld! Met de CRM integrator koppel je de ClearVox Nexxt telefonieomgeving eenvoudig met jouw contactenlijsten en CRM-systeem.

Lees meer
8.4
Gemiddelde beoordeling
#
Wat klanten over ons vertellen
Erg gebruiksvriendelijke telefonie oplossing. Wij als klant kunnen zelf veel zaken aanpassen en dit wordt erg prettig ervaren